HONDENUITLAATSERVICE TEXEL

het favoriete uitje voor de hond(en)

Contactformulier - route - gastenboek

Contactformulier

Heeft u interesse? Vul het contactformulier hieronder in. Ik maak dan graag een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met u.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Omschrijf uw bericht of vraag zo volledig als mogelijk.

Route

 

Gastenboek

Wat de baasjes over mij zeggen

Fam. Folkerts
02-11-21 06:04:54
Dit gun je elke hond. Twee keer in de week gaan onze honden met Linda mee. Tijdens de lockdown werken wij vaker thuis, maar de uitlaatservice hebben we aldoor aangehouden. Daardoor hebben we kunnen zien hoe uitbundig blij ze zijn als ze opgehaald worden. Geen wonder, want met soortgenoten op avontuur gaan is zo leuk en goed voor honden! En Linda voelt heel goed de dynamiek in de roedel aan en leidt de roedel kundig. Ook maakt ze mooie foto's en filmpjes van het hondengedrag tijdens de uitjes. Een van onze honden heeft eerst een ander baasje gehad en was een tijdje schrikkerig. Haar zelfvertrouwen is in de groep gegroeid. Ook kan ze haar energie kwijt en haar drukke gedrag werkt nu enthousiasmerend voor de roedel. Onze oudere hond neemt graag de leiding; hij is rustiger en meer uitgebalanceerd sinds hij deze drang kwijt kan in de groep. Goed voor hond en baas dus!
Eveline Tielemans
01-11-21 12:44:17
Al vanaf de eerste kennismaking was Falkor 'verliefd' op Linda. En dat is nooit verminderd. Iedere week ging hij heel blij met haar, Oscar en de andere honden op pad.
Helaas lukt het nu even niet vanwege fysieke probleempjes. Maar toen Falkor onlangs Linda in het bos tegenkwam (hij was al een half jaar niet met haar mee geweest) sjeesde hij direct als een gek op haar af om haar gedag te zeggen en was hij zo blij om haar te zien!!
Linda voelt de honden echt heel goed aan. Mooi om te zien!
Marijn Koenen Gorter
01-11-21 07:58:03
Mede dank zij de wekelijkse wandeling met het vaste clubje wordt Tibbe steeds levendiger en is enthousiast staat op de uitkijk en is blij als hij de auto hoort! Het blijft een hond die prikkel gevoelig is,met een stevige rugzak . Dankzij het geduld van Linda ,zijn vaste maatjes wordt Tibbe vrolijker!
Elize Zwerver
31-10-21 16:24:59
Bela is erg eenkennig en wil niet door anderen uitgelaten worden. Maar jij Linda, weet door je enthousiasme haar toch mee te krijgen en op de foto's zie ik dan hoe blij ze is. En ik ook met jou!
Gerrit Teselink
28-01-18 14:30:46
Ziet er allemaal goed uit en een gaaf Logo!. Veel succes en plezier met je bedrijf.